Интернешънъл Трейнинг енд Дивелпомънт Център ООД

Начало За нас Референции Интернешънъл Трейнинг енд Дивелпомънт Център ООД

РЕФЕРЕНЦИЯ

От Интернешънъл Трейнинг енд Дивелпомънт Център ООД

ОТНОСТНО: Подизпълнител по европейски проекти, организирани от

екипа на ИТДЦ ООД

       Интернешънъл Трейнинг енд Дивелпомънт Център ООД - гр. София издава настоящата референция на Уай нот ООД, гр.София, като с това удостоверява положителната си оценка за съвместната ни работа.

   За нас дейността на фирмата е добре позната в няколко основни направления през последните три години: организация на прескофенции и бизнес събития и отдаване на оборудване под наем. С екипа на Уай нот ООД работим от 2011г., като през последните години са участвали като партньори при организиране и провеждане на национално представителен форум “Национална информационна кампания за правата на имигрантите и по-доброто им възприемане от българското общество”; „Осигуряване на достъпна информационно-комуникационна среда и национална кампания за миграционния феномен“; Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“.

                Изграденото доверие и положителните отзиви към фирмата са в резултат на проявената коректност, доказани възможности, много добра материално-техническа база и най-вече квалифициран персонал.

Всичко това ни дава основания да препоръчаме Уай нот ООД, гр.София, като подходящ и желан партньор на бъдещи клиенти в областта на организиране на събития и реклама.

С уважение:

Надя Гогова                                                                              

Управител на ИТДЦ ООД

10.12.2014г.

София

За повече информация

Форма за заявка

Ако имате нужда от повече информация или искате да обсъдим Вашите изисквания, моля свържете се с нас чрез формата за заявка по-долу или данните вдясно.

 
1 Start 2 Complete