Фондация „Стъпка за България”

Начало За нас Референции Фондация „Стъпка за България”

П Р Е П О Р Ъ К А

Фондация „Стъпка за България”, в качествотот си на бенефициент по проекта “Изграждане на доброволческа мрежа в подкрепа на младежи в неравностойно положение” , издава настоящата препоръка на Уай нот ООД за участие в реализирането на горепосочения проект.

Уай нот ООД извърши следните дейности:

Организира кетъринг (кафе-паузи и обяд) за провеждането на две двудневни обучения с 20 участника във всяко, проведени по дейност 1 на проекта.
Организира провеждането на откриващ семинар по проекта, в рамките на Дейност 4.

В рамките на нашето сътрудничество, фирма Уай нот ООД се е доказала като изключително лоялен партньор при осигуряването на заявените услуги.

    Фирмата разполага с богат асортимент от услуги, добре обучен персонал, оборудване за събития, което е предпоставка за качествено обслужване на клиента.

    Нашето партньорство се гради на доверието, коректността и професионализма и това ни дава увереност да препоръчаме фирма Уай нот ООД като надежден бизнес партньор пред други потенциални клиенти.

Анастасия Гоцева

Програмен директор Фондация „Стъпка за България”

18.12.2014

София

За повече информация

Форма за заявка

Ако имате нужда от повече информация или искате да обсъдим Вашите изисквания, моля свържете се с нас чрез формата за заявка по-долу или данните вдясно.

 
1 Start 2 Complete