Тайната зад маските

Начало Портфолио Тайната зад маските

Венеция ... Градът на любовта, романтиката и карнавала. С много въображение и след няколко месеца работа в петък вечерта венецианският дух беше пренесен в Археологическия музей в София. Тогава сред величествените експонати от древността се събраха над 500 бизнесмени, общественици, хора на изкуството, светски личности и много журналисти, за да аплодират спектакъла "Тайната зад маските", в който по двойки дефилираха 20 български звезди, дегизирани с пищни венециански костюми и екстравагантни маски.

След зрелищното дефиле, изпълнено с много артистизъм, емоции и мистика, всички участници се качиха на сцената. И една по една, маските започнаха да падат. Орлин Горанов и Кристина Димитрова заблестяха на сцената с жизнерадостни оранжеви костюми, Мария Илиева обагри сцената с червено – помпозната й алена рокля привличаше като магнит вниманието на присъстващите, а Васил Петров беше страстният Казанова с неизменната роза в ръка. Гала, Андрей Баташов, Йоана Буковска и другите звезди величествено слезнаха по стълбището на сцената и разкриха усмихнатите си лица на нетърпеливата публика.

След края на спектакъла три от маските бяха продадени на търг. Средствата ще бъдат дарени на фондация “Сцена Балкани” за подпомагане на млади таланти в изкуството. Именно благотворителната кауза привлече вниманието на звездите и те участваха безвъзмездно в спектакъла.

За повече информация

Форма за заявка

Ако имате нужда от повече информация или искате да обсъдим Вашите изисквания, моля свържете се с нас чрез формата за заявка по-долу или данните вдясно.

 
1 Start 2 Complete